Ministrul Sănătății, Florian Bodog, are două fete. Le-a vaccinat? Răspunsul, în exclusivitate pentru Q Magazine

Floriana Jucan

Jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, a absolvit Facultatea de Administrație Publică, Colegiul Național de Apărare-Universitatea de Apărare „Carol I”, Studii post universitare de Criminalistică-Academia de Poliție „A.I.Cuza” și în prezent urmează Facultatea de Studii iudaice la Universitatea București. Autor al volumului de poezii, „Podoabe de suflet” (1990), al romanului „Ambasadorul”(1996) și coautor al volumelor „7 teme pentru România”, „România transatlantică” și „Forța politică a femeilor”. Membru al think tankului Chatham House UK și al Club România. În 2007 a fondat revista Q Magazine.


iunie 6, 2017

One thought on “Ministrul Sănătății, Florian Bodog, are două fete. Le-a vaccinat? Răspunsul, în exclusivitate pentru Q Magazine

  1. Dr. Cacovean Adrian:

    „Josnic. Sa folosesti moartea unor copii ca sa promovezi dictatura medicala, vanzarea de vaccin, parca am fi la colectivizare sau pe vremea dictaturii naziste! Din cele 4 mii de cazuri de rujeola 3000 erau vaccinati. Dintre cei nevaccinati, majoritatea nu au fost vaccinati din cauza faptului ca statul nu a asigurat dozele necesare de vaccin. Mortii declarati de rujeola aveau malformatii congenitale, subnutritie, lipsa de caldura in casa si nu aveau nici radio, nici televizor, nici internet, uitati de stat in catunele lor si in saracia si mizeria in care traiau. Sa te folosesti de moartea unor copii ca sa faci propaganda de tip nazist este mizerabil, subuman, mai ales ca tu ca autoritate ai responsabilitate fata de starea in care a ajuns natia. Legea vaccinarii obligatorii este un abuz in functie si o incalcare grava a legislatiei din domeniul medicamentului, un abuz fata de prestatorii de servicii medicale (medici si farmacisti), o incalcare a codului deontologic, o incalcare a legilor omului si drepturilor pacientilor si un act de dictatura medicala de tip nationalizare, colectivizare, medicina nazista.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 51 = 53