alinag
Actual

Alina Gorghiu. Nu comentez asemenea aberație!

Alina Gorghiu nu are nicio legătură cu alegerea lui Liviu Dragnea  ca președinte al PSD, domnia sa fiind din alt partid – PNL.

Deputatul PNL Alina Gorghiu a declarat în exclusivitate pentru Q Magazine că ceea ce se scrie este o aberație pe care nu vrea să o comenteze.
”Nu comentez asemenea aberație”, a spus Alina Gorghiu.

Potrivit unor informații ”pe surse”, fostul deputat Cristian Rizea ar fi depus o plângere la DNA împotriva lui Liviu Dragnea care vizează fraude electorale interne, săvârşite cu ocazia alegerii ca preşedinte al PSD a lui Liviu Dragnea. Sesizarea ar fi fost făcută în luna decembrie a anului trecut. Cristain Rizea arată faptul că ar fi fost introduşi pe listele de votanţi oameni care nu erau membri PSD. Unul dintrei ei ar fi fost chiar Alina Ghorghiu, despre care Rizea susţine că a fost pusă „din exces de zel” iar Liviu Dragnea ar fi fost informat, cerând să nu se afle. Miza ar fi fost, potrivit unor surse politice, obţinerea unui număr cât mare de voturi pentru dovedirea legitimităţii de lider de partid.

„Domnul Dragnea este protejat de acest sistem care ne-a distrus pe câţiva din PSD. El ne-a executat prin acest sistem. Sunt curios dacă cineva îşi va ridica fundul de pe dosarele domnului Dragnea. Domnul Dragnea nu se dezminte. Când organizează alegeri, fie ele parlamentare, locale sau prezidenţiale, dânsul are în sânge frauda. I-a fost frică să aibă doi contracandidaţi. A făcut tot ce e posibil să blocheze candidatura celor care îşi anunţaseră candidatura la preşedinţia PSD în octombrie 2015, domnul senator Savu şi Şerban Nicolae. Omului ăstuia îi e frică iar acum tot partidul vede că îi este frică de o confruntare cu Sorin Grindeanu în faţa Congresului PSD”, a declarat Rizea.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top