Angelina Jolie și Brad Pitt
Actual

Angelina Jolie și Brad Pitt, aproape de împăcare

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a fost înghețat în ultimele luni și se vorbește chiar despre o împăcare lor în presa americană, citând-o pe Jolie ca fiind dispusă să-l reprimească pe Pitt în familie. Actorul de 53 de ani a renunțat de ceva vreme la alcool, dependența sa de băutură fiind unul dintre motivele divorțului Jolie-Pitt, anunțat vara trecută.

Prietenii celor două staruri holywoodiene sunt citați de US Weekly, spunând că niciunul nu s-a mai prezentat în ultimele luni la vreo întâlnire cu avocații angajați pentru divorț. Un apropiat a spus că divorțul s-a contramandat și nimeni dintre prieteni nu crede că despărțirea lor va ajunge oficială în final.

Brad Pitt a fost alături de Angelina Jolie în lupta ei cu cancerul, a înduioșat lumea întreagă cu tandrețea pe care și-a exprimat-o public la acea vreme, apoi a devenit alcoolic

Moltivul ar fi faptul că Brad Pitt s-a lăsat de băut, după cum a și declarat recent într-un interviu pentru revista GQ, unde a mărturisit că este foarte afectat de despărțirea de familie și de Angelina Jolie. În același interviu, Bitt, considerrat unul dintre cei mai frumoși bărbați ai cinema-ului, a spus că bea doar suc de merișoare și apă minerală. Atunci a recunoscut Brad Pitt că a fost alcoolic o vreme, iar dependența i-a afectat relația cu copiii și cu Jolie. Pitt a făcut cure de dezintoxicare și a făcut terapie prin artă – a lucrat mai multe luni într-un atelier de sculptură din Los Angeles.

Familia Jolie-Pitt, pe vremea când prezenta lumii fericirea împărtășită, pe când creșteau împreună șase copii (trei biologici, trei adoptați)

O altă prietenă apropiată de Jolie a spus că actrița de 42 de ani ar fi dispusă oricând la o revenire a lui Pitt, pentru că apreciază angajamentul său față de cei șase copii pe care i-au crescut (trei biologici, alți trei, adoptați). De dragul copiilor, cei doi care au format cuplul secolului la Holywood, ar fi dispuși să se împace, mai spun prietenii lor. Între timp, Shilloh, prima lor născută, a anunțat că dorește să facă schimbare de sex.

Între timp, Angelina Jolie a apărut pe ultima copertă a Vanity Fair, într-o formă care a sugerat că zilele de glorie a frumuseții ei n-au trecut. Jolie a vorbit despre trauma despărțirii de Brad Pitt, a povestit cum plângea pe ascuns sub duș, pentru ca fiii ei să nu sufere.

Anul trecut, Angelina Jolie și Brad Pitt, cel mai mediatizat cuplu al lumii, au anunțat că divorțează, motivele neoficiale fiind infidelitatea lui Pitt cu actrița Marion Cotillard, cea care i-a fost parteneră în filmul ''Aliatul'', și alcoolismul.

 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top