Președintele Donald Trump, la Casa Albă, alături de consilieri
Actual

Ce cadou a primit Donald Trump de ziua lui de la Prima Doamnă a Americii

Cel mai puternic om al planetei, preşedintele SUA, Donald Trump, a împlinit pe 14 iunie vârsta de 71 de ani. Acesta a fost serbat, pentru prima dată, la Casa Albă. 

De ce l-a luat Trump pe Dumnezeu cu el în turneul din Orientul Mijlociu

Cu două zile înainte de ziua magnatului, Melania Trump s-a mutat definitiv, cu fiul acestora, Barron, la Casa Albă. Aceasta nu a fost singura surpriză pe care Prima Doamnă a Americii i-a făcut-o soţului ei, ci a trimis un mail tuturor simpatizanţilor şi militanţiilor partidului republican, rugându-i să îi transmită câteva urări președintelui într-o scrisoare.

Omul care i-a prezentat-o pe Melania lui Donald Trump povestește pentru Q Magazine momentul și o descrie pe noua Primă Doamnă a Americii

Melania si Barron, la Casa Alba Q Magazine

Prima-doamnă Melania Trump şi fiul ei, Barron, au aterizat duminică seara pe South Lawn, la Casa Albă, mutându-se astfel la Washington împreună cu preşedintele Donald Trump


ÎNTÂLNIREA ISTORICĂ DINTRE KLAUS IOHANNIS ŞI DONALD TRUMP


Redăm mai jos mesajul integral al Melaniei Trump:

„Pe data de 14 iunie, preşedintele Trump va împlini 71 de ani, de aceea am nevoie de ajutorul tău pentru ca această aniversare să fie de neuitat pentru el. Ai demonstrat că îi eşti un prieten fidel, motiv pentru care soţul meu va fi fericit să primească scrisoare ta, deoarece însemni mult pentru el şi pentru victoria partidului. Melania Trump”. 

Donald Trump s-a născut pe 14 iunie, 1946, la New York. Este al patrulea din cei cinci copii ai părinților Fred și Mary. Trump este de origine germană din partea tatălui și de origine scoțiană din partea mamei sale. Este cel mai celebru  miliardar, vedetă de televiziune şi politician. Pe 20 ianuarie, a devenit oficial al 45-lea președinte al SUA, dar şi  cea mai în vârstă persoană care și-a asumat președinția SUA.

Donald Trump, primul președinte al SUA care vizitează Zidul Plângerii

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top