Donald Trump Jr a venit in Romania Q Magazine
Actual

Ce caută fiul lui Donald Trump în România

Fiul cel mare al lui Donald Trump ar fi la vânătoare de căprioare şi mistreţi în România. Primarul din Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că Donald Trump Jr, fiul preşedintelui SUA, aflat în vizită în ţara noastră, ar putea vâna pe un fond privat din zona localităţii Singureni din judeţ, la circa 20 de kilometri de Bucureşti.

Donald Trump Jr. a ajuns luni în țara noastră, aterizând pe aeroportul Băneasa cu un avion privat, conform ProTv.ro.

Fiul preşedintelui SUA se află pentru câteva zile în România, unde, potrivit informațiilor obținute de Hotnews, a participat la o partidă de vânătoare în județul Giurgiu. Ambasada SUA a refuzat însă să comenteze vizita sa, pe motiv că este privată.

Donald Trump Jr. străbate lumea în lung şi în lat pentru a împuşca fazani, cerbi, tigri sau elefanţi. Tânărul este membrul unui club de vânători, înfiinţat de fostul preşedinte american Theodore Roosevelt cu peste un secol în urmă. Are un adevărat arsenal, zeci de arme de foc, printre care Benelli Super Black Eagle II, pentru vânarea păsărilor de apă, şi arme de vânătoare semi-automate pentru competiţii şi tras la ţintă.

donald-trump-jr

Donald Trump Jr., la vânătoare

O fotografie cu Donald Trump Jr. și Eric Trump a stârnit un scandal mediatic şi criticile iubitorilor de animale. În imagine cei doi țin în brațe un leopard mort, pe care l-au ucis în timpul unei partide de vânătătoare organizată în Africa.

Donald şi Eric Trump la vânătoare

Donald Trump Jr. şi Eric Trump, la vânătoare, în Africa

„Trag mii de cartuşe pe an, trag mii de rafale pe an, trag mai multe gloanţe decât vă puteţi imagina şi acestea nu includ sesiunile de vânătoare şi pescuit. E important pentru noi. Nu stau aşa, doar să pozez cu arma sau puşca o dată pe an. Stau cu degetul pe trăgaci şi pe siguranţă, spre deosebire de alţii. Trăiesc acest stil de viaţă. Pentru mine este o tradiţie americană minunată. Nimic nu este mai important decât acest lucru”, a spus fiul președintelui american.

 

Cine este Donald Trump Jr.

Donald Trump Jr. este cel mai mare dintre cei cinci fii ai președintelui SUA. El a preluat frâiele imperiului de afaceri al tatălui său, după ce acesta a devenit președinte. Potrivit Forbes, afacerile controlate de Donald Trump Jr. se ridică la 3,5 miliarde de dolari. El a intrat în afacerea de familie în 2001. A fost mult timp vicepreședinte executiv pentru dezvoltare și achiziții. Este licențiat în finanțe și afaceri imobiliare la Universitatea din Pennsylvania. Acesta lucrează în prezent alături de fratele său Eric ca administrator al The Trump Organization. Este de mai mult timp vicepreședinte și singurul responsabil de operațiunile de leasing comercial ale companiei, în rolul său de administrator, el și fratele său vor conduce compania în timpul președinției tatălui său.

Organizaţia Trump are 515 filiale şi entităţi, dintre care 264 poartă numele Trump şi alte 54 poartă iniţialele magnatului american. The Trump Organization comercializează, de asemenea, articole vestimentare, aparate de fitness, bijuterii şi accesorii, mobilă, produse de iluminat, obiecte pentru baie, obiecte pentru bucătărie şi grădină, lenjerii de pat, parfumuri.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top