Melania Trump, vizita Paris, Q Magazine
Actual

Cum s-a îmbrăcat Melania Trump, în prima sa vizită oficială în Franța

Donald Trump a ajuns la Paris, joi, însoţit de soţia sa, Melania. Este a doua vizită a acestuia în Europa, în doar o săptămână. Liderul american va participa la ceremoniile organizate la Paris și va fi invitat de onoare la parada militară anuală de Ziua națională a Franței. 

Vezi AICI.  Cât a costat rochia pe care Melania Trump a purtat-o în Polonia, unde a rostit un discurs unic

În ceea ce privește vestimentația, Melania Trump a mizat pe un costum roșu aprins care a luat ochii tuturor și pe un coc lejer. Prima Doamnă a Americii a ales să își completeze ținuta cu o pereche de ochelari cu lentile negre și pantofi roșii stiletto.

Melania Trump, Paris Q Magazine

Superba Melania, pe aeroportul Orly de lângă Paris

Imediat după ce a aterizat, Prima Doamnă a Americii a vizitat un cunoscut spital de copii din Franța. Pentru câteva ore, Melania a vorbit și a glumit cu micuții.

Melania Trump, înconjurată de pacienții și personalul spitalului Necker, din Paris

Cei doi soți vor avea programe diferite în timpul zilei de joi, urmând să se întâlnească cu președintele Emmanuel Macron și cu Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, pentru cină la celebrul restaurant Jules Verne de la etajul al doilea al Turnului Eiffel, cu o priveliște încântătoare asupra Parisului.

Restaurant Jules-Verne, Paris Q Magazine

Condusă de bucătarul cu mai multe stele Alain Ducasse, această adresă gastronomică, situată la 125 de metri deasupra solului, se distinge printr-o ”bucătărie modernă şi creativă de o mare fineţe, la vârful patrimoniului francez”, apreciază Ghidul Michelin

Omul care i-a prezentat-o pe Melania lui Donald Trump povestește pentru Q Magazine momentul și o descrie pe noua Primă Doamnă a Americii

Donald Trump şi Emmanuel Macron s-au întâlnit la Bruxelles în luna mai, în cadrul summitului G7 din Italia. Atunci, preşedintele francez l-a lăudat pe Trump, pentru „opinii puternice cu privire la o serie de subiecte, pe care le împărtăşesc în parte, precum lupta împotriva terorismului, dorinţa de a ne păstra locul în familia naţiunilor, iar despre dezacorduri am discutat foarte calm”.

Cei doi lideri de stat s-au întâlnit şi la summitul G20 de la Hamburg (Germania), din 7-8 iulie.


Citește și:

Melania și Ivanka Trump au sfidat codul saudit în materie de vestimentație. Cum au apărut cele două la Summitul de la Riad


Ieri, la plecare spre capitala Franței, Melania Trump a purtat un costum cu tentă masculină, negru, creație semnată de Escada. A ales să poarte sacoul pe umeri, și și-a evidențiat silueta perfectă printr-o pereche de pantaloni drepți, largi, cu talia foarte înaltă. Stilată, grațioasă și extrem de încrezătoare în sine, Prima Doamnă a Americii nu încetează să ne surpindă cu aparațiile ei demne de podium.

Melania Trump și Donald Trump, Q Magazine

Ținuta Melaniei Trump a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri stiletto, marca ei preferata, Christian Louboutin

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top