Procuror Dragnea Q Magazine
Actual

Document uluitor semnat de procurora lui Dragnea

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea „Sinteza Zilei” lucrarea susținută la Institutul Național al Magistraturii de Alexandra Lăncrănjan, procurora care îl anchetează pe Liviu Dragnea în noul dosar, relatează antena3.ro

Lucrarea, care poartă numele de „Încălcarea prezumției de nevinovăție prin declarații oficiale ale reprezentanților statului”, a fost realizată în 2009.

În capitolul 3 al lucrării, procurora oferă și un caz practic – comunicatele organelor de urmărire penală române.

„Vom începe cu câteva informări realizate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiției. Un prim comunicat se înscrie în tiparul contextual în care o infracțiune deosebit de gravă atrage atenția publică având în vedere faptul că inculpatul este suspectat de săvârșirea infracțiunilor de omor deosebit de grav și tâlhărie”.

După cum se arată în lucrare, procurora consideră că Parchetul a încălcat prezumția de nevinovăție a inculpatului și oferă și motivarea pentru acest lucru.

Exact ceea ce a făcut și procurora cu comunicatul de urmărire penală a lui Liviu Dragnea, conform antena3.ro

Q Magazine anunța AICI despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea, în celebrul dosar Tel Drum, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: constituirea unui grup infracțional organizat,  folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care au avut ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top