Grindeanu poza frumoasa 1
Actual

Exclusiv: Netanyahu se întâlnește cu Grindeanu

 

Surse guvernamentale israeliene au dezvăluit pentru Q Magazine că, la începutul lunii mai, premierul Benjamin Netanyahu se va întâlni oficial cu omologul său român, Sorin Grindeanu, care va efectua o vizită de două zile în Israel. Întâlnirea va avea loc în data de 3 mai.

Vizita va avea nu doar o dimensiune diplomatică, ci mai ales una economică în domeniul militar, fiind agreată deja o întâlnire în data de 4 mai între premierul Sorin Grindeanu și ministrul Apărării din Israel, Avigdor Liberman.

Premierul român va fi însoțit de ministrul Economiei, Mihai Tudose, și de ministrul Apărării, Gabriel Leș, precum și de generalul Adrian Moraru de la Departamentul pentru armamente din cadrul MapN.

Guvernul PSD-ALDE a redimensionat relațiile României cu Israelul, mai mulți oficiali români având în ultimele luni vizite în Israel în urma cărora s-au prezentat oportunități de investiții în țara noastră.

 

Potrivit unor schimbări de ultimă oră în programul premierului israelian, întâlnirea va avea loc probabil pe 4 mai, dimineața.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top