ronaldo si mama lui q magazine
Actual

Familia netradiţională: Ronaldo şi-a prezentat gemenii

Cristiano Ronaldo ţine capetele de afiş ale tabloidelor internaţionale chiar şi în pauza competiţională. Deţinătorul Balonului de Aur a postat pe Instagram o poză cu cei trei copii: Cristiano Ronaldo jr. şi cei doi gemeni născuţi recent de o mamă surogat.

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo i-a prezentat pe cei doi gemeni, Eva şi Mateo, într-o fotografie postată pe Instagram. Născuţi în Statele Unite de o mamă surogat (care a primit 200.000 de euro), cei doi au ajuns în familia Ronaldo chiar când portughezul s-a întors de la Cupa Confederaţiilor. În fotografie, Cristiano Ronaldo jr. o ţine în braţe pe sora sa Eva, iar vedeta de la Real Madrid – pe noul său urmaş, Mateo. Postarea a primit 5,2 milioane de aprecieri pe Instagram! Ronaldo are acum trei moştenitori, iar logodnica sa, Georgina Rodriguez, este însărcinată.

Lovely moments😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Fără explicaţii

Cristiano Ronaldo a vorbit despre relaţia cu primul său fiu, Cristiano Ronaldo jr, într-un documentar apărut anul trecut. Portughezul a vorbit şi depsre decizia de a apela la o mamă surogat, dar şi despre faptul că fiul său nu îşi va cunoaşte niciodată mama.

Pentru mine nu este o problemă. În lume mulţi copii nu au mame, nu au tate, sau unul dintre părinţi moare. Cristiano are un tată, un tată incredibil. Are o bunică, am sprijinul familiei, extraordinar, fireşte. Unele lucruri în viaţă sunt private, iar oamenii trebuie să respecte intimitatea altora. Când Cristiano va creşte, îi voi spune adevărul, fiindcă merită, fiindcă este fiul meu, dar nu fiindcă lumea vrea să spun. Îi voi spune când va veni momentul potrivit, la zece, unsprezece, doisprezece ani, şi sunt sută la sută convins că mă va înţelege.

Singurul lucru cert este că micuţul Cristiano Ronaldo jr. este un copil fericit care pare să îi calce pe urme tatălui. A demonstrat-o în luna mai, atunci când a apărut pe Santiago Bernabeu la petrecerea care a urmat succesului obţinut de Real Madrid în UEFA Champions League.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top