Firea Q Magazine
Actual

Gabriela Firea a îngropat securea războiului

Relația primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, cu premierul Mihai Tudose este calmă, începând de azi. Gabriela Firea a punctat acest lucru la finalul unei întâlniri cu liderii coaliției de guvernare.

Citește și: Cearta cu premierul Tudose

„A fost una încordată. De azi este una calmă și sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor și trebuie să o ducem la bun sfârșit. Nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi. A fost un incident neplăcut peste care eu una am trecut”, a precizat Firea.

Toate tensiunile dintre cei doi par a se fi risipit ca un fum, chiar dacă ne aducem aminte au existat acuzații potrivit cărora premierul și-ar dori să conducă PSD. Gabriela Firea a recunoscut, practic că s-a luat după aparențe: „așa părea săptămâna trecută”.

„După elementele care au fost săptămâna trecută și după faptul că s-a acutizat și s-a tensionat relația dintre noi, așa părea la acel moment că se întâmplă. Am avut astăzi o discuție și pe această temă, dincolo de chestiunile care ne interesau mult mai mult, și anume cele legate de buget, și am lămurit toate aceste probleme care au apărut și sperăm ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de tensiuni, pentru că ele nu sunt folositoare nimănui decât dau oxigen adversarilor noștri”, a spus vicepreședintele PSD.

Edilul Capitalei a precizat că, împreună cu primarii de sector, au continuat miercuri discuțiile cu președintele PSD, Liviu Dragnea, după ce anterior s-au întâlnit, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose și cu vicepremierul Marcel Ciolacu.

„Și ieri și azi am discutat atât cu președintele cât și cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru că în ședința de Guvern va fi dezbătut și adoptat bugetul pentru anul viitor și am fost foarte interesați care este situația capitalei deoarece am vrut să ne asigurăm că proiectele noastre nu sunt compromise. Și am primit aceste asigurări și de la guvern și de la dl președinte că toate proiectele începute, precum și cele noi se vor putea derula în Capitală. Și noi vrem să mulțumim pentru sprijin”, a detaliat primarul general.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top