grindeanu
Actual

Grindeanu a eliberat din funcții patru secretari de stat. Cine a fost acuzat că a blocat deciziile premierului

Premierul Sorin Grindeanu a semnat vineri eliberarea din funcții a patru secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Muncii și Ministerului Dezvoltării Regionale.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu, a anunțat vineri, la Palatul Victoria, că premierul a semnat deciziile de eliberare din funcțiile de secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului a lui Adrian Mlădinoiu și Tudor Vesa.


Cine l-a sunat pe PONTA ca să îi propună funcția de secretar general al Guvernului!

De asemenea, prim-ministrul Grindeanu i-a eliberat pe Adrian Marius Dobre din funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii și pe Adrian Ionuț Gâdea din funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.

Adrian Mlădinoiu a fost aghiotantul și soferul lui Liviu Dragnea, Adrian Dobre este purtătorul de cuvânt al PSD, iar Adrian Ionuț Gâdea a fost deputat PSD, iar anterior președinte al CJ Teleorman, ocupând funcția după ce Liviu Dragnea a părăsit postul pentru a deveni deputat.

A fost demisă, vineri, din funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, și Andreea Lambru, ea fiind acuzată, potrivit unui comunicat al Executivului, că a blocat, alături de Mihai Busuioc, deciziile prim-ministrului. Demiterea a fost publicată în Monitorul Oficial.

 


Cine sunt „slugile” lui DRAGNEA. Dezvăluiri din interiorul PSD

 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top