liviu-dragnea-1
Actual

Liviu Dragnea îl admonestează pe Lucian Pahonțu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a renunțat la atitudinea considerată de mulți defensivă. Într-o emisiune la România TV, acesta a lăsat să se  înțeleagă că se află în război cu Lucian Pahonțu, șeful SPP.

Dragnea a transmis lui Pahonțu să-și vadă de SPP pe care-l conduce și să nu se mai ocupe de racolări din PSD.

„Noi nu avem puterea, noi avem guvernarea. Este foarte importantă precizarea aceasta. Puterea este de ani de zile la șeful statului și se exercită în mod ocult, prin diverse canale. Apropo, domnule Pahonțu, nu mai încercați să racolați oameni din PSD! Vedeți-vă de SPP-ul dumneavoastră, nu de PSD! Domnul Pahonțu este principalul vestitor al Cotroceniului”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

După ce Victor Ponta l-a atacat de nenumărate ori, Dragnea a considerat că astăzi este momentul să treacă la contraatac.

„Nu e cazul să îmi cer scuze la Ponta. Mai întâi să vedem întregul dosar. Cred că sunt şi denunţuri mincinoase acolo”, lăsând să se înțeleagă că fostul premier ar avea legătură cu denunţurile de la DNA.

Liderul PSD a anunțat, în aceeași emisiune, că Parlamentul va adopta cât de curând legile justiției și că va fi un adevărat război.

„Nu e o joacă şi nicio glumă. Vrem să reformăm legislaţia. Sper să nu cedeze niciun ministru. Să stai ghiocel nu e în regulă. Eu nu garantez pentru nimeni, chiar dacă ştiu că au genunchi foarte tari. Noi scoatem legile justiţiei chiar dacă ajungem la DNA. Va fi război„.

Citește și:

Liviu Dragnea, acuzat de procurorii DNA

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top