marian-godina Q Magazine
Actual

Marian Godină, mesaj către români: Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane „hăituite” de DNA, uită-te la ce casă are

Marian Godină a transmis românilor un mesaj, prin intermediul paginii sale de Facebook, în care acesta explică de ce este inutil războiul dintre politicieni și DNA.

Conform polițistului, toți politicienii care își plâng de milă și se declară hărțuiți de DNA, nu fac altceva decât să contureze și mai mult discrepanțele societății în care românii de abia îți duc traiul de pe o zi pe alta.

„Ai acces la internet și îți place să te implici în comentarii pe Facebook când te întorci seara acasă rupt de muncă?

Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane „hăituite” de DNA, uită-te la ce casă are. Uită-te la ce mașini are. Vezi pe unde se plimbă prin vacanțe. Gândește-te apoi că omul ăla a fost bugetar toată viața. Pune-i cel mai generos salariu care se poate câștiga anual ca bugetar și înmulțește-l cu anii de când lucrează la stat. I-ar fi ajuns banii pentru căsoaia aia? Pentru vacanțe luxoase? Pentru mașini d-ălea? Îți dă cu virgulă?

Acum, uită-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casă? Uită-te în frigider. Pun pariu că majoritatea spațiului e ocupat de oale și cratițe. Pe masă ai o mușama d-aia ieftină crestată cu urme de cuțit adunate ca niște scrilejituri ale unui soldat care își făcea AMR-ul pe vreun perete răcoros. Ai tot zis că iei alta, dar nu prea „e” bani. Haaai, că te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost? Păi cum? Tu să fii prost? Păi nu ești tu ăla deșteptu’ care demască conspirații cu state paralele, binoame, străini care vor să ne vândă țara și moșnegi care plătesc 30 de lei pe câine protestatar?

Hai mai bagă un comentariu despre statul paralel, să te vadă prietenii cât ești tu de deștept și cum desfaci tu ițele. Dar între timp, nu uita de mușamaua aia…poate o schimbi luna asta…dacă ajunge banu’ după ce-ți schimbi pantalonii rupți în c*r de atâta muncă sau dacă îți trimit copiii bani din „străinătățuri”, că doar au plecat acolo tot din cauza legilor justiției și a procurorilor care hăituiesc îngerași inocenți”, scrie Marian Godină, pe pagina personală de Facebook.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top