587499fd95f9cff00e800cd9
Actual

O actriţă celebră a îngenuncheat în faţa Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci a fost una dintre vedetele serii la gala decernării Globurilor de Aur, în care se premiază cele mai bune filme și care precede Oscarurile.

Fosta mare gimnastă română e la mare preţ şi la aproape 41 de ani distanţă de momentul Montreal, în care a primit primul 10 din istoria gimnasticii la Jocurile Olimpice.

Cunoscută pentru rolul său din serialul „Sex and The City”, actriţa americană Sarah Jessica Parker a surprins pe toată lumea cu o plecăciune în faţa Nadiei chiar pe covorul roşu.

„O, Doamne! Nu cred că există o imagine mai reprezentativă a deceniului acela decât faptul că te-am văzut pe tine. Acea față perfectă și frumoasă din care nu răzbătea nimic. Erai perfectă. În numele tuturor americanilor care nu au ocazia să spună asta: Mulțumesc! E o plăcere să te cunosc”, a fost mesajul actriţei pentru Nadia Comăneci, ajunsă la 55 de ani.

„Am făcut şi eu acelaşi lucru în faţa lui Borg şi Djokovic și s-a zis că a fost o jignire pentru mine să stau în genunchi. Normal că mă pun în faţa unuia care are valoare”, şi-a amintit primul lider din istoria clasamentului ATP, românul Ilie Năstase, potrivit Digi24.ro.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top