Liviu Dragnea Q Magazine
Dragnea a făcut şi portretul viitorului premier: un om corect, responsabil, care să nu fie aventurier, capabil de implementarea programului de guvernare, care să aibă capacitate de muncă extraordinară
Actual

ULTIMĂ ORĂ. Cine va fi noul premier al României? Liviu DRAGNEA a anunţat cu cine va merge, luni, la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, după rezultatul moţiunii de cenzură că are patru variante de premieri, însă, la Cotroceni va merge cu o singură propunere.

Dragnea #rezistă. Guvernul GRINDEANU a picat!

„PSD a ieşit întărit din această mişcare, nu a fost uşor, PSD şi noi toţi am înţeles că există presiuni ca această colaiţie să nu-şi ducă la capăt mandatul, s-a întărit unitatea partidului. Încercarea celor care au încercat să ia puterea în mod nelegitim a eşuat”, a afirmat Liviu Dragnea, adăugând că pentru PSD prioritatea a rămas şi rămâne programul de guvernare.

Liviu Dragnea nu crede în coincidențe

Totodată, acesta a acuzat faptul că moţiunea de cenzură a fost o tentativă eşuată a unor politicieni şi oameni de afaceri pentru a împiedica PSD-ALDE să guverneze.

SORIN GRINDEANU, prima reacţie după căderea GUVERNULUI 

În ceea ce priveşte situaţia lui Sorin Grindeanu în partid, liderul PSD a arătat că nu va începe o vânătoare de vrăjitoare”, că nu va avea nimic cu premierul, dar a subliniat că s-a decis excluderea lui din partid. „Noi nu începem vânătoare de vrăjitoare, nu plătim poliţe, dar el nu mai este membru al PSD, el trebuie să aibă grijă cu cei cu care s-a aliat în aceste zile”, a completat Liviu Dragnea.

Liderul PSD şi-a cerut scuze în direct pentru că l-a adus pe Sorin Grindeanu la Palatul Victoria: „Îmi cer iertare tuturor românilor pentru greşeala făcută. Trebuia să discutăm mai mult de variantele de premier. Nu îi doresc răul, să aibă grijă în continuare.”

IDIOCRACY

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top