cook iphone X
Actual

VIDEO.Noul iPhone depășește un prag psihologic. Cât va costa cel mai ieftin model

Apple lansează, marți, al optulea model de iPhone, cel mai sofisticat de până acum, care va atinge și un prag psihologic – cel mai ieftin smartphone din această nouă gamă are preț de pornire de peste 1.000 de dolari. Până acum, toate modelele iPhnone la lansare au costat mai puțin de 1.000 de dolari, pentru că producătorii au urmărit să fie accesibile.

Cum tehnologia revoluționară pe care Steve Jobs a lansat-o acum opt generații de iPhone a depășit așteptările, clienții fideli ai acestui brand au ajuns să-și schimbe telefonul o dată la doi ani. Așa se explică de ce Apple are curajul să depășească plafonul de preș odată cu lansarea iPhone X. De fapt, sunt trei modele care sunt lansate – iPhone8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

 Noul model este din sticlă și oțel, va avea o cameră și mai performantă și va avea posibilitatea de a fi deblocat după ce este scanată fața proprietariului cu scanner 3D. Dar noul iPhone, cel premium, știe să facă și mai mult de atât – devine un centru de comandă pentru toate dispozitivele Apple pe care le poate avea cineva, tabletă, cutie tv etc.
Cât de gustat va fi acest nou model, care va fi piperat ca preț, se va vedea. Oricum, tehnologia de vârf la smartphone pare să exploateze dependența de noile telefoane, lansate în urmă cu zece ani. Și asta pentru că Samsung va lansa, în câteva zile, cel mai nou model al său, tot premium, care va fi mai ușor decât oricare alt tip de Galaxy și care va avea preț de pornire de 950 de dolari. 
Lansarea de astăzi a noului iPhone va fi prezentată de Tim Cook, CEO Apple, și va avea loc la în noul sediu al companiei. Amfiteatrul care va găzdui evenimentul se numește Steve Jobs, în memoria celui care a inventat iPhone.
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top