Termeni si conditii

Domeniul web qmagazine.ro si site-ul webcare se gaseste la aceasta adresa sunt proprietatea

 

companiei SC BABILON PRESS SRL.

Vizitarea si folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

SC BABILON PRESS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, farao notificare prealabila.

Drepturi de autor

Continutul site-ului qmagazine.ro este proprietatea SC BABILON PRESS SRL si este aparat de legile in vigoare care protejeaza drepturile de autor.

Reproducerea, integrala sau partiala, fara acordul scris, prealabil, al SC BABILON PRESS SRL, a oricaror informatii (text, imagini etc.) prezentate in acest site, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ,
civil sau penal). Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului qmagazine.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau
copierea manuala a continutului.

Imaginile si/sau textele ce alcatuiesc continutul site-ului qmagazine.ro pot fi folosite numai cu acordul scris, prealabil, al SC BABILON PRESS SRL.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre utilizatorii site-ului in formularele de inregistrare, contact etc. vor fi folosite de SC BABILON PRESS SRL, numai in scopul
declarat al acestui site.

Informatiile personale (nume, adresa, email etc.) furnizate de utilizatorii site-ului
sunt necesare pentru confirmarea inscrierii si facilitarea comunicarii intre acestia si SC BABILON PRESS SRL. Aceste informatii nu vor fi, sub nicio forma, furnizate/vandute unei terte parti, exceptand instantele legale, daca acestea le solicita.

SC BABILON PRESS SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese
e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa de e-mail a clientului altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al clientului.

Inregistrarea facuta de client da dreptul SC BABILON PRESS SRL de a-l contacta prin orice mijloace in vederea oferirii serviciilor sale, fara a putea fi acuzat ca practica
SPAM, sau abuzeaza de libertatea clientului.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului qmagazine.ro reproduce, partial sau integral, fara a fi identic, continutul revistei „Q magazine”. Acest continut a fost editat si corectat cu deosebita atentie pentru evitarea oricaror erori in ceea ce priveste informatia si/sau modul de afisare a acesteia. Cu toate acestea, este posibil sa mai existe erori. SC BABILON PRESS SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste date, imagini, sau alte informatii.

In eventualitatea in care o informatie a fost gresit introdusa in bazele noastre de date sau
afisata gresit, SC BABILON PRESS SRL isi aloca dreptul de a corecta
informatia respectiva fara nici un preaviz si eventual de a anunta clientul in cel mai scurt timp, prin orice cale, despre eroarea aparuta.

De asemenea, informatiile prezentate pe site au titlu strict informativ; informatiile si
datele reale, etc. (la zi) pot fi diferite, datorita unor factori independenti de SC BABILON PRESS SRL. Desi va depune toate eforturile pentru a pastra informatia de pe site actualizata si in concordanta cu situatiile reale prezentate, SC BABILON PRESS SRL nu este si nu poate fi facuta raspunzatoare pentru orice discordanta dintre acestea.

SC BABILON PRESS SRL nu are nici o obligatie materiala, fata de nici un client, cititor, utilizator etc., in cazul in care apar decalaje intre valabilitatea la zi a informatiilor de pe site-ul qmagazine.ro si informatiile oficiale emise de autoritatile in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de acces neautorizat la baza de date sau in zone restrictionate ale site-ului qmagazine.ro, de a modifica continutul sau structura site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul qmagazine.ro va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului qmagazine.ro si va face obiectul unei plangeri penale, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt, la organele de drept competente.

Prin acceptarea acestor „Termeni si Conditii„, utilizatorul site-ului qmagazine.ro isi asuma in totalitate raspunderea pentru actiunile sale.

 

To Top