Sorin Grindeanu Q Magazine
Actual

Liviu Antonesei: GRINDEANU chiar mi-a devenit simpatic. A reușit să-l urce pe DRAGNEA pe culmile nebuniei

Jurnalistul, scriitorul şi comentatorul politic Liviu Antonesei a scris pe blog-ul lui cum vede tot acest scandal iscat în PSD.

Trăim azi un moment istoric! Pentru prima oară în istoria României, deși probabil chiar a întregii umanități de cînd există democrație parlamentară, un partid depune o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern! Felul de a face politică al lui Dragnea a ajuns pe cele mai înalte culmi de progres, al nebuniei, și de civilizație, precum la el în Teleorman. Ca măsură ajutătoare, liderii PSD l-au exclus pe Grindeanu și din partid. Dincolo de aspectele statutare, rămîne faptul că în partidul cu pricina nu este loc și pentru cei care se descoperă la un moment dat purtători de cojones! Iar în conferința de presă de astă-noapte, premierul pe linie de plecare a arătat din plin că le are, ceea ce pînă atunci era greu de bănuit! Asta e, se mai schimbă oamenii și nu mereu după voința hamsterului de sub nasul lui Dragnea!

Grindeanu chiar mi-a devenit simpatic. A reușit să-l urce pe Dragnea pe culmile nebuniei, ceea ce nu reușiseră pînă acum toți inamicii săi politici, cu Iohannis în frunte, și nici măcar Justiția, cu Luluța cea făcătoare de dreptate!

Iohannis dă șah-mat la PSD: Singura soluție a PSD e moțiunea de cenzură împotriva propriului Guvern

Avem, totuși, o problemă, chiar dacă pur ipotetică. Ce se întîmplă dacă, căpătînd brusc umor, parlamentarii PNL, USR și UDMR votează împotriva moțiunii? Și dacă, desigur, brusc capătă conștiință că au cojones și o parte din parlamentarii PSD? Sigur, umorul la politrucii români e greu de găsit, ca și cojones la slugile lui Dragnea! Dar cine știe, Grindeanu a dovedit astă-noapte că se poate! Urmăresc cu atenție situația, din cînd în cînd sînt cuprins de hohote nesfîrșite de rîs… Asta e!

Fără sprijin politic și fără să demisioneze, Sorin Grindeanu luptă în continuare

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top