Sorin Grindeanu demisie Q Magazine
Liviu Dragnea a anunțat că orice membru PSD care va intra într-un Guvern care nu are sprijinul Partidului Social-Democrat își pierde calitatea de membru al formațiunii
Actual

Cine sunt „slugile” lui DRAGNEA. Dezvăluiri din interiorul PSD

Premierul Sorin Grindeanu l-a atacat dur pe liderul PSD Liviu Dragnea, pe care îl acuză că a inventat motive ca să-i retragă sprijinul politic cu scopul de a acapara toată puterea executivă. Mihai Chirica, primarul Iaşiului şi fost vicepreşedinte PSD, a vorbit în exclusivitate pentru Q Magazine despre scandalul din PSD, dar și despre ce ar face dacă ar fi în locul preşedintelui Klaus Iohannis. 

Întrebat de ce s-a ajuns la situaţia nemaiîntâlnită ca un partid să depună o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, Mihai Chirică ne-a dezvăluit motivele: Lucrurile sunt foarte simple. Este vorba de lupta pentru putere pe care Liviu Dragnea o duce în interiorul partidului pentru a nu pierde tot, indiferent dacă partidul se prăbuşeşte sau nu.  Se pare că a ales să prăbuşească partidul PSD”.

GRINDEANU ÎȘI VEDE MAI DEPARTE DE ÎNTÂLNIRILE LUI DE PRIM-MINISTRU

Cine sunt "slugile" lui Liviu Dragnea

 „Dragnea a reuşit să amestece lucrurile într-o manieră complet eronată, considerând că membrii partidului PSD, chiar şi cei cu funcţii de conducere, ori sunt copiii lui, ori sunt slugile lui”, a declarat, pentru Q Magazine, primarul Iaşiului.

În acest moment PSD este divizat în două tabere, una pro-Dragnea, alta pro-Grindeanu. De partea cui se află Mihai Chirica?

„Nu sunt de partea lui Liviu Dragnea. Nu pot fi de partea răului. Acest om este răul care nu guvernează doar partidul, ci atacă şi România. E ţara pe care o iubesc şi nu pot să rămân indiferent. Indiferenţa de care s-a bucurat Dragnea până acum l-a poziţionat şi l-a adus unde este în prezent”.

Mihai Chirică Q Magazine

În februarie 2017, când era și vicepreședinte al PSD, Chirica a atras atenția conducerii propriului partid, exprimându-și solidaritatea față de protestele stradale împotriva acțiunilor Guvernului Grindeanu de modificare a Codului Penal prin ordonanță de urgență (OUG 13/2017)

Fostul vicepreşedinte PSD consideră că tot ceea ce se întâmplă în aceste zile în România „afectează viitorul ţării noastre şi al copiilor noştri”. 


Sorin Grindeanu nu s-a schimbat, ci şi-a revenit şi a făcut ceea ce trebuia să facă


Preşedintele PSD a declarat, joi seară, într-o conferinţă de presă că premierul s-a schimbat:  Nu mai e el. El nu mai e el. Mulţi colegi au propus excluderea lui Sorin Grindeanu. A fost aprobată în unanimitate. Am sperat că va înțelege regulile democratice.” 

Mihai Chirica este, însă, de altă părere: „Sorin Grindeanu nu s-a schimbat, ci şi-a revenit şi a făcut ceea ce trebuia să facă”.


LIVIU ANTONESEI: GRINDEANU CHIAR MI-A DEVENIT SIMPATIC. A REUȘIT SĂ-L URCE PE DRAGNEA PE CULMILE NEBUNIEI


 


Ce ar face dacă ar fi în locul preşedintelui  

„Aş profita politic la maximum, într-o manieră responsabilă. Aş încerca să tratez cum se cuvine această bătălie politică din interiorul PSD. Îl felicit pe preşedintele Klaus Iohannis pentru cum a tratat această problemă până în momentul de faţă”, conchide Chirica.

 

Liderii PSD convocați de Liviu Dragnea joi într-o nouă ședință a Comitetului Executiv au decis oficial să îl excludă pe Sorin Grindeanu din partid. Acuzat că este „o unealtă”, premierul a precizat că demisionează doar după ce și Dragnea face acest lucru. Mai mult, în PSD s-a decis și depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva propriului guvern, o premieră în istoria post-decembristă a României. Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea au anunțat că moțiunea va fi depusă luni de PSD+ALDE, urmând a fi votată după câteva zile.

 

GRINDEANU, AFARĂ DIN PSD. PONTA, PROPUS SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI!

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top