prince-william-victoria-beckham-730×409
Actual

Victoria Beckham, decorată de Prințul William

Fosta cântăreață pop Victoria Beckham a fost decorată de prințul William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de ofițer pentru servicii deosebite aduse industriei modei, implicarea sa în diverse programe şi acţiuni de caritate, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Buckingham

 

„A fost o onoare pentru mine să mă aflu aici la Palatul Buckingham. Sunt mândră că sunt cetățean britanic și că am primit această decorație din mâinile ducelui de Cambridge. Dacă ai țeluri înalte și muncești din greu, poți realiza orice”, a declarat designerul vestimentar Victoria Beckham, potrivit Harper’s Baazar.

Aceasta a fost decorată la 13 ani după ce soțul său, fostul fotbalist David Beckham, a primit și el o astfel de distincție pentru peformanța sa în fotbal.

„Sunt atât de fericită să împărtășesc acest moment cu părinții și cu soțul meu. Fără dragostea și sprijinul lor nimic din toate  acestea nu ar fi fost posibile”, a spus Victoria. Ceremonia oficială a avut loc la două zile după împlinirea vârstei de 43 de ani.


Pentru acest eveniment, Victoria a purtat o rochie neagră, lungă până în pământ, asortată cu o pereche de pantofi stiletto maro, din catifea, iar părul și l-a prins într-un coc lejer la spate.


Victoria Beckham are succes de mai mulţi ani cu propria casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului. Creaţiile sale vestimentare sunt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick şi Kate Winslet. Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

Victoria Caroline Beckham (născută pe 17 aprilie 1974) este o femeie de afaceri de succes, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. Beckham și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996. După despărțirea de Spice Girls a urmat o carieră muzicală solo, în decursul căreia a lansat mai multe discuri single. Aceasta s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven. Pe 13 septembrie 2001 și-a lansat prima sa carte, o autobiografie intitulată Learning to Fly (Voi învăța să zbor). Titlul a fost inspirat din versul unei melodii din comedia muzicală Fame, pe care Beckham a urmărit-o în copilărie. Cartea descrie copilăria, perioada alături de Spice Girls, căsătoria, viața de familie, precum și cariera acesteia.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top