Ruben Ostlund, mare castigator de la Cannes Q Magazine
Ruben Östlund prezintă în noul său film, „The Square” recompensat anul acesta, o privire critică asupra ipocriziilor noastre și un semn de întrebare despre așa-numita „conviețuire" a societăților noastre
Revista

Cannes 70. IN’s and OUT’s la cel mai mare festival de film din lume

 

Așa cum îi stă bine oricărui eveniment care are nevoie de publicitate, și anul acesta am avut o ediție controversată a Festivalului de la Cannes din cauza includerii în competiție a două filme realizate de rețeaua Netflix. Deși criticii spun că a fost una dintre cele mai slabe ediții de până acum, cu filme lipsite de forță și de charm, ideea generală a fost că filmul câștigător, „The Square”, al regizorului suedez Ruben Ostlund, o satiră a societății de azi, a meritat pe deplin mult-râvnitul  Palm D’Or.

Premiile au fost distribuite larg, neputând spune că avem un mare câștigător, singurul film cu două premii fiind „You Were Never Really Here” (Joaquin Phoenix pentru rol masculin și Lynne Ramsey pentru scenariu), o dramă despre un fost agent FBI care caută tinere fete răpite și vândute pentru prostituție.


CELE MAI IMPORTANTE PREMII DE LA CANNES


Frumoasa actriță  Diane Kruger, pe care toată lumea o rezumă pe nedrept la un fost model, a câștigat Premiul pentru interpretare feminină pentru un rol în limba sa maternă, germană, din „In the Fade”. Sofia Coppola, deși absentă, a câștigat  Premiul pentru regie pentru filmul „The Beguiled”, un remake după un western din 1971 cu Clint Eastwood.

Diane Kruger Q Magazine

Diane Kruger a strălucit într-o rochie Jason Wu

Beneficiind de o vreme caldă și frumoasă, ediția din acest an a strălucit parcă mai tare decât altele. Covorul roșu a fost plin de vedete, atât de la Hollywood, cât și din întreaga lume, de modelele hot ale momentului, care mai de care îmbrăcate în cele mai frumoase și sclipitoare rochii.


GALERIE FOTO. CARE AU FOST CELE MAI FRUMOASE ROCHII LA FESTIVALUL DE FILM DE LA CANNES 2017


Sofia Coppola, a doua regizoare premiată la Cannes după 56 de ani

Sofia Coppola este a doua regizoare care a câștigat Premiul pentru cel mai bun regizor la Cannes din istoria Festivalului de Film. Ultima dată când o femeie a fost distinsă cu acest premiu a fost acum 56 de ani, în 1961, când regizoarea rusă Yuliya Solntseva a obținut premiul pentru regia filmului „The Story of the Flaming Years”.

SOFIA COPPOLA, la Cannes Q Magazine

Fiica faimosului regizor Francis Ford Coppola, Sofia este regizoare, scenaristă, producătoare și actriță

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top