ambulanta1
Actual

Cum s-a pregătit Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov pentru alegerile parlamentare

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov va avea suplimentar, duminică, şapte echipaje de tip B2, iar noaptea, pe toată durata numărării voturilor, în fiecare birou electoral de sector, precum şi în Biroul Electoral Judeţean Ilfov va fi câte un asistent medical cu trusă de urgenţă şi defibrilator semiautomat, a declarat managerul SABIF, dr. Alis Grasu.

„Vom avea şapte echipaje suplimentar faţă de capacitatea de intervenţie a turei. Este vorba de echipaje de tip B2. În plus, pentru noaptea de duminică spre luni vor fi aduse şapte asistente medicale care vor avea la ele truse de urgenţă şi defibrilator semiautomat şi care vor sta în birourile electorale de sector şi în cel din Ilfov”, a explicat managerul SABIF.

Asistentele vor pleca acasă numai după ce se vor asigura că membrii respectivelor birouri şi-au încheiat treaba şi nu au nevoie de îngrijiri medicale, a precizat Alis Grasu, conform news.ro.

„În schimb, dacă numărătoarea voturilor se va prelungi, atunci, luni, vor fi aduse din nou, suplimentar, alte şapte echipaje de tip B2 (cu asistenţi medicali instruiţi să lucreze în urgenţă, n.r.)”, a adăugat managerul SABIF.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top