melania trump
Actual

Omul care i-a prezentat-o pe Melania lui Donald Trump povestește pentru Q Magazine momentul și o descrie pe noua Primă Doamnă a Americii

Paolo Zampolli a fost acolo când Melania și Donald s-au întâlnit. El povestește pentru cititorii Q Magazine cum a fost acel moment și ce fel de primă doamnă va fi Melania Trump.

1998. Kit Kat Club. New York. „Melania, ţi-l prezint pe prietenul meu Donald. Donald, ea este Melania”. Sunt primele cuvinte care îi vin în minte lui Paolo Zampolli când vorbește despre întâlnirea dintre preşedintele ales al SUA şi soţia sa, pe care el i-a prezentat-o.

„Eram deja prieten cu Donald când acesta a cunoscut-o pe Melania. Pe ea, am întâlnit-o în 1996. O fată cu capul pe umeri, frumoasă, care încerca să exploreze piaţa americană de modeling”, rememorează pentru Q Magazine Paolo Zampolli, fostul impresar al Melaniei Trump.

Zampolli este cel care a descoperit-o pe Melania, când aceasta era model în Europa, cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Au rămas prieteni, în ciuda timpului, dar și a schimbărilor care au survenit în viața Melaniei.

„Donald a venit la petrecere însoțit, însă, atunci când a văzut-o pe Melania, și-a trimis partenera la toaletă pentru a putea vorbi cu ea. Erau 300 de oaspeți, m-am ocupat de ei, fără să bag de seamă ce se petrece între ei. La câteva săptămâni de atunci, iată, îi văd împreună”, ne spune Zampolli.

Acesta a fost, printre altele, nu doar prieten cu Trump, dar pentru o perioadă de timp au lucrat împreună.

În prezent, italoamericanul a intrat în diplomație. Este ambasadorul SUA în Republica Dominicană.

Când vorbește despre Melania, imediat tonul vocii se schimbă din precipitat în uşor. „Țin foarte mult la Melania”, ne spune Zampolli.

După rezultatul alegerilor, declară acesta, a fost printre primii care au felicitat-o pe Melania. „I-am spus: «De acum înainte, tu ești Excelenţa Voastră, Prima Doamnă! Trebuie să te obișnuiești». Cred că a fost puțin șocată. Este, până la urmă, o nouă viață pentru ea”.

Cum va fi în rolul de Primă Doamnă?

Zampolli răspunde scurt. „Teriffic” (minunată). „Va fi pur și simplu minunată. Va avea ceva din Jacqueline Kennedy numai că va fi adaptată zilelor noastre”, spune Zampolli.

Viitoarea Primă Doamnă a declarat că își dorește să aibă un rol cât mai tradițional, ca Betty Ford sau Jackie Kennedy.

„Melania este foarte familistă, de aceea a și ales să rămână în Manhattan pentru ca Baron (fiul cel mic al familiei Trump) să își termine studiile. Este o mamă adevărată, are valori, este implicată. Este o fată bună”, conchide Zampolli.

Melania Trump vorbeşte fluent 5 limbi străine: slovenă, engleză, sârbă, franceză şi germană. Este singura soţie a unui preşedinte, din toată istoria SUA, care provine dintr-o fostă ţară comunistă şi a doua, după Louisa Adams (soţia preşedintelui John Quincy), care nu s-a născut în SUA. A devenit renumită în lumea modelingului apărând pe coperțile mai multor reviste celebre, precum Harper‘s Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure și Vanity Fair (Italia). În anul 2000 a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue și a semnat un contract cu agenția de modeling finanțată de Donald Trump.

„Va fi ceva nou pentru America. Și nu mă refer doar la Melania, ci și la Donald. A venit vremea ca America să fie condusă de un om de afaceri, nu de un politician, care să servească scopurilor vreunui grup de interese”, spune Zampolli, care nu este străin de jocurile de culise din hight society-ul American, fiind prieten cu mai toate personalitățile care au un cuvânt de spus în politica SUA, printre care și familia Clinton.

„Melania şi Donald au fost prea mult timp criticaţi. America le este datoare să îi lase să îşi facă treaba. Cred că preşedintele ales poate să confirme tot ceea ce a promis în campanie. El poate să redea măreţia Americii”, declară Zampolli pentru Q Magazine.

zampolliPaolo Zampolli este ambasador al SUA în Republica Dominică. A fondat agenţia de modeling ID Models și a fost impresarul Melaniei Trump.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top