Romeo Dediu
Cultură

Romeo Dediu, Holograf: „Toate piesele românești de astăzi sunt la fel”

În exclusivitate pentru Q Magazine, chitaristul legendarei trupe Holograf, Romeo Dediu povestește despre peisajul muzical autohton, despre următorul concert al trupei, dar și despre studioul său, unde a produs cea mai recentă piesă Holograf.

În ultimii 20 de ani și chiar mai bine de atât, activitatea sa principală este legată de trupa Holograf. „Concerte, repetiții, urmează pregătirile pentru concertul din 15 iunie, de la Arenele Romane, unde vom cânta piese mai vechi, ca pe vremuri… alături de Iris și Compact, o repunere în scenă a spectacolelor din trecut, de care s-au bucurat mai multe generații de fani ai celor trei trupe.

Timpul liber mi-l petrec în studioul pe care de curând l-am făcut, locul meu de joacă de acum încolo, unde intenționez să îmi pun în practică toate ideile, atât pentru Holograf cât și pentru oricine va dori să colaboreze cu mine.

Am compus, produs cea mai recentă piesă Holograf, Dă-mi iubirea ta, în acest loc de joacă și vor urma cu siguranță multe alte piese.”, povestește Romeo Dediu care împlinește mâine 45 de ani.


„Clar sunt mai puțin decât mi-aș fi dorit… pentru că niciodată nu sunt mulțumit de cât și ce fac. Tot timpul e loc de mai bine, de învățat, de experimentat, de schimbat lucrurile în bine, în mai bine atât în profesie cât și în viața personală.”


Chitaristul legendarei trupe Holograf, la filmarea celui mai recent videoclip, Dă-mi iubirea ta, Q MagazineLa filmarea videoclipului piesei Bine-ai venit în viața mea

Pentru că doar așa se ajunge la radio…

„Peisajul muzical autohton, mai ales ca sound, e ok. Din punctul ăsta de vedere cele mai multe piese produse în România, în ultimii câțiva ani, sunt în pas cu anii în care trăim.

Mi-ar plăcea, însă, să nu fie toate piesele la fel pentru că asta este senzația mea… că sunt la fel. Mi-aș dori să aud linii vocale interesante, diferite de la artist la artist, linii vocale care să mă surprindă plăcut și să nu fie nevoie ca soliștii, solistele să cânte într-un singur fel doar pentru că așa se cere, pentru că doar așa pot ajunge pe radio.


„Pentru cititorii acestor rânduri, fani Holograf sau nu, toate gândurile mele bune. Să aveți o viață așa cum v-o doriți!”


Chitaristul Romeo Dediu mai are de făcut muzică și, de acum înainte, orice altceva îi va trece prin cap. „Nu regret nimic din ce am făcut, iar ce n-am făcut până acum pot face de acum înainte.”


„Le mulțumesc celor care ne sunt aproape de atâția ani, celor care umplu sălile la toate spectacolele noastre, în toată țara. Toată considerația mea, a noastră pentru fidelitate, pentru pasiunea cu care ne ascultă și ne urmăresc, oriunde am fi…”


 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top