Ducesa de Cambridge și Regina Letizia, la Palatul Buckingham, Q Magazine
Actual

„Duel” regal. Ducesa Kate Middleton vs. Regina Letizia, cine a strălucit mai tare la banchetul de la Palatul Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a organizat un banchet, miercuri seară, la Palatul Buckingham, în onoarea Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei și a Reginei Letizia, care se află într-o vizită oficială în Marea Britanie. 

Vezi AICI De ce Kate Middleton cumpără haine de copii ieftine pentru George și Charlotte

Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie roz prăfuit, brodată, cu decolteu în V, o creație personalizată semnată Marchesa, pe care a accesorizat-o cu un colier masiv încrustat cu diamante și rubine primit de la Regina Elisabeta a II-a și o coroană cu perle și diamante care i-a aparținut Prințesei Diana. Diadema a fost creată special, pentru nunta Prințesei Diana cu Charles, Prințul de Wales, de casa de bijuterii Collingwood.

Kate Middleton este un model de urmat pentru milioane de femei, dar mai ales pentru designerii de modă. Ținutele simple și totodată sofisticate pe care le poartă cu diferite ocazii sunt impecabile și atrag privirile tuturor.


Citește și:

Kate Middleton a strălucit la gala premiilor BAFTA 2017


Regina Letizia a ales să strălucească, la propriu, într-o rochie roșie cu aplicații prețioase din dantelă și tulle, creată de Felipe Varela. Regina Spaniei și-a accesorizat ținuta cu un clutch în aceeași nuanță de la brand-ul Magrit, cu o brățară și o pereche de cercei cu diamante. Atracția principală a fost însă coroana Letiziei, sub formă de flori de crin din diamante.

Regina Letizia, la Palatul Buckingham, Q Magazine

Regina Letizia a Spaniei, alături de Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la banchetul de la Palatul Buckingham


Floarea de crin este un simbol puternic al regalității, datorită faptului că tulpina plantei stă dreaptă întotdeauna și nu poate fi îndoita, doar ruptă. Acest fapt simbolizează dreptatea și puterea, un statut demn de un rege.


Palatul Buckingham Banchetul a avut loc în sala de bal a palatului, iar 170 de invitați au luat masa alături de Familia Regală Britanică și de cea Spaniolă

Cumnatul regelui Spaniei, condamnat la șase ani de închisoare

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top