Nunta Mirandei Kerr cu Evan Spiegel, Q Magazine
Actual

Miranda Kerr a purtat cea mai scumpă rochie de mireasă după modelul lui Grace Kelly, la nunta ei cu cel mai tânăr miliardar al lumii

 Fosta soție a lui Orlando Bloom, fotomodelul Miranda Kerr, s-a căsătorit cu Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei „Snapchat”,  care are o avere de miliarde de dolari la doar 26 de ani. Nunta a avut loc în grădina casei lui din Brentwood, California, în fața a 45 de invitați. Kerr a purtat o replică a rochiei iconice de mireasă pe care a purtat-o Grace Kelly la nunta la care a devenit prințesă de Monaco. 

Modelul australian a pozat în ziua nunții sale pentru Vogue, iar acum i-a încântat cu fotografiile de colecție și pe prietenii ei virtuali.

Evenimentul a început cu un cocktail în grădină, în timp ce un pianist a cântat melodia „When You Wish Upon a Star”, a mărturisit un invitat pentru revista E! News. Decorul a fost rustic, cu mese simple, bănci și scaune albe și trandafiri roz. „Totul a fost făcut elegant”.

Superba rochie pe care a purtat-o a fost una clasică, din satin, cu corset, mâneci lungi, broderie aplicată și trenă de la Dior Haute Couture, un model exclusivit, creat special pentru ea de noul director al casei de modă, Maria Grazia Chiuri.

Miranda Kerr nunta Q Magazine

Rochia a fost inspirată de frumoasa Grace Kelly și de rochia pe care ea a purtat-o ​​în 1956, la nunta sa cu prințul Rainier de Monaco: „Sincer, nu mi-aș fi imaginat o rochie de mireasă mai frumoasă. Cele mai mari surse de inspirație au fost întotdeauna Grace, Audrey Hepburn și bunica mea, care la 80 de ani arată chic.”, a spus fostul „înger” de la Victoria's Secret, Miranda Kerr.

Grace Kelly, Q Magazine

Grace Kelly, actrița adorată de la Hollywood, s-a căsătorit cu Prințul Rainier III, în cadrul unei ceremonii care a făcut istorie. Nunta a durat două săptămâni, s-a desfășurat pe două continente și a rămas până astăzi cea mai luxoasă din toate timpurile

Pe cap, Miranda a purtat coroană cu cristale încrustate de către Stephen Jones, scrie revista Vogue.

Miranda Kerr, Q Magazine

Urmăriți video cu Miranda în rochie de mireasă, mai jos:

Miranda a dezvăluit că cererea în căsătorie a lui Evan a fost o surpriză totală: „Mă aşteptam? Absolut nu. Mi-a spus: «Miranda, îşi zic asta acum, pentru prima şi ultima oară voi îngenunchea în faţa ta». Eram foarte emoţionată“, a dezvăluit ea. Anul trecut, Kerr a vorbit deschis despre cât de fericită este în noua ei relaţie. „Este o persoană, într-adevăr, foarte ingenioasă şi foarte autentică şi eu chiar apreciez asta la el“, a declarat Miranda despre Evan, la momentul respectiv. „Şi, de asemenea, este foarte inteligent“, a adăugat supermodelul.

Miranda May Kerr (34 de ani) este un fotomodel australian, care de la vârsta de 13 ani a început să pozeze ca model. Ea a lucrat printre altele la agenția Victoria’s Secret. Miranda este primul copil al Theresei și al lui John Kerr. Ea a copilărit în Gunnedah, un orășel în New South Wales, Australia. După ce a câștigat la vârsta de 13 ani un concurs de frumusețe a început în 1997 să lucreze ca manechin. Kerr se mută în Brisbane, unde urmează cursurile la „All Hallows”, o școală superioară catolică pentru fete. În 2004 începe cariera de model internațional la agențiile publicitare de modă: „Ober Jeans Paris”, „Vogue” și „Elle”. Actorul britanic Orlando Bloom şi supermodelul de origine australiană Miranda Kerr au început să se întălnească în 2007, iar în 2010 s-au căsătorit. Un an mai târziu, în ianuarie 2011, a sosit pe lume şi primul copil al cuplului, Flynn. În anul 2013, după doar 3 ani de mariaj, au divorțat.

 

Miranda Kerr, Orlando Bloom, Q Magazine

Miranda Kerr, alături de Orlando Bloom, și fiul acestora, Flynn.

Evan Spiegel este un guru al tehnologiei, în vârstă de numai 26 de ani, numit de mulţi ca fiind unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, după ce a fost co-creator în cadrul proiectului Snapchat.


Snapchat este o rețea de socializare, care îti permite să arăți lumii sau doar prietenilor ce faci zi de zi, în calupuri de 10 secunde. Pozele și mesajele de pe această aplicație dispar în 24h. Snapchat e disponibil atât pentru iOS cat și pentru Android.


Prima fotografie de la un eveniment public cu cei doi

Noua sa relație cu Spiegel a început în 2014, cei doi s-au cunoscut la o cină organizată de  Louis Vuitton și s-au logodit în iulie anul trecut. Acum, formează unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood. Forbes estimează cu Spiegel are o avere în valoare de 1, 64 de miliarde de lire sterline. Co-fondatorul aplicaţiei Snapchat, a avut grijă să-şi pună la adăpost averea sa uriaşă de 4 miliarde $. Miranda, care are şi ea în conturi 45 de milioane $, a acceptat să semneze un contract prenupţial prin care, în caz de divorţ, nu va avea acces la miliardele soţului, potrivit radaronline.com. 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top