lang-lang
Actual

Pianistul Lang Lang și-a anulat recitalul de la București

Pianistul chinez Lang Lang și-a anulat recitalul pe care urma să-l susțină pe 5 septembrie la București, în cadrul Festivalului George Enescu, au anunțat organizatorii.

Într-o scrisoare pe care a trimis-o zilele trecute, Lang Lang a explicat că medicii i-au recomandat o pauză de la activitatea concertistică din cauza unei inflamații la mâna stângă. De altfel, reputatul pianist și-a anulat toate angajamentele pe care le avea în luna septembrie.

Recitalul din cadrul Festivalului Enescu ar fi fost prima prezență a marelui pianist în România.

În locul său, pe scena Festivalului Enescu va veni Bryn Terfel, unul dintre cei mai aclamați bas-baritoni ai lumii, distins cu un Premiu Grammy.

Distins cu un Premiu Grammy în 2013 pentru Cea mai bună înregistrare – pentru Inelul Nibelungului de Richard Wagner la Metropolitan Opera -, Bryn Terfel este cunoscut și pentru producția Sweeney Todd, în concert cu New York Philharmonic și English National Opera, alături de actrița Emma Thompson.

Pe 30 decembrie 2016, Bryn Terfel a primit titlul de Sir de la Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în cadrul ceremoniei anuale de Anul Nou organizate de Casa Regală Britanică.

 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top