gheroghe_piperea Facebook Q Magazine
Actual

Demisie la Guvern

Avocatul Gheorghe Piperea a anunţat, luni seară, că a decis să îşi înainteze demisia din funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose, precizând că şeful Executivului a fost de acord cu decizia sa. 

Piperea afirmă că a luat această decizie deoarece nu vrea să acapareze atenția publică și să devieze, chiar și pentru câteva ore, programul administrației, așa cum se arată în postarea de pe pagina sa de Facebook:

Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord. Motivul este…

Posted by Gheorghe Piperea on Monday, November 13, 2017

Anterior, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu îi dădea termen lui Tudose până joi să-l demită pe Piperea pentru „tupeul” său de a-i cere demisia lui Dragnea: „Îi cer public lui Mihai Tudose să-l concedieze pe domnul Gheorghe Piperea, în condițiile în care a făcut același lucru pentru o critică și cu Orlando Teodorovici. Dacă te numești Piperea, și vii să-l consiliezi onorific pe Mihai Tudose, premierul PSD, lași chestia cu Liviu Dragnea. Vezi-ți de consilierea ta pe chestii economice! În momentul în care faci declarații de hashtag Rezist, nu ai ce să cauți, nici măcar o zi pe an, să-l consiliezi pe Mihai Tudose, colegul meu PSD-ist. Dacă până joi, premierul nu îi va cere demisia, atunci o va cere CExN. Voi deschide eu discuția acolo. Am zis eu ceva, vreodată, public, și nu s-a rezolvat?”.

Liderul PSD i-a răspuns acestuia în conferința de presă, de luni, afirmând: „Nu, nu analizez eu ce spune unul sau altul. Pe mine mă interesează ca în partid lucrurile să rămână în regulă și mă interesează ce se discută în partid”.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top