monica niculescu a pierdut finala de dublu de la wwimbledon
Actual

Înfrângere umilitoare, dar de 125.000 de euro pentru Monica Niculescu

Monica Niculescu a pierdut finala de dublu feminin de la Wimbledon, desfășurată la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, într-un meci alb, câștigat de rusoaicele Ecaterina Macarova și Elena Vesnina la zero.

Monica Niculescu și coechipiera sa, Hao Ching Chan, din Taiwan, nu au reușit să obțină niciun ghem, astfel că scorul final a fost 6-0, 6-0 în favoarea rusoaicelor.

Meciul disputat aseară cu întârziere, pentru că finala masculină s-a prelungit, a început la ora 23.30, ora României. Echipa Monicăi a fost învinsă în mai puțin de o oră.

Dincolo de dezamăgirea pentru istoricul acestui meci, este o performanță a Monicăi Niculescu faptul că s-a calificat în finala de dublu feminin de la Wimbledon. A câștigat 125.000 de euro.

Tot sâmbătă, Garbine Muguruza și-a înscris în palmares titlul de învingătoare la Wimbledon, câștigând finala de simplu feminin în fața lui Venus Williams. Muguruza  a câștigat cu 7-5, 6-0.

Astăzi este programată finala de simplu masculin, unde Roger Federer îl va întâlni pe Marin Cilic, în încercarea de a obține cel de-al optulea titlu al său la Wimbledon. Federer este a 11-a oară în finala celui mai prestigios turneu de mare șlem pe iarbă.

 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top