adrian tutuianu
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
Șeful comisiei de control al SRI, chestionat de DNA
Actual

Ziua audierilor la DNA

La sediul DNA au avut loc în această dimineață mai multe audieri ale unor apropiați ai președintelui PSD Liviu Dragnea.

Primul audiat a fost Nicolae Bădălău, președintele executiv al PSD, care a fost audiat ca martor într-un dosar de corupție. În această dimineață a mai fost audiat și fiul lui Nicolae Bădălău.

Nicolae Bădălău nu știe de ce l-au chemat procurorii DNA

 

„Nu sunt eu principalul actor. Este o cercetare 'in rem' în care am calitatea de martor. (…) Au vrut (procurorii — n.r.) să știe dacă cunosc o anume speță”, a spus Niculae Bădălău, la ieșirea de la Direcția Națională Anticorupție.
Cu privire la prezența la DNA și a fiului său, Niculae Bădălău a precizat că nu cunoaște de ce acesta a fost chemat în fața procurorilor.

 


Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu în cazul înregistrărilor cu șefa DNA


Și preşedintele Comisiei de control al SRI, social-democratul Adrian Ţuţuianu a fost prezent, astăzi, la DNA, citat în calitate de martor, în legătură cu o lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, de pe vremea când Țuțuianu conducea Consiliul Județean Dâmbovița.

Ţuţuianu a spus că a fost întrebat despre o anumită lucrare publică a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe un drum naţional şi despre două firme.

El a precizat că a fost citat în calitate de martor, încă de marţea trecută.
Întâmplător sau nu, audierile vin în contextul apariției în mass-media a unor înregistrări în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi făcea afirmații legate de anumiți politicieni.

 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top