METROGRAB: Trump’s £21.5milllion mansion is directly in the pat
Actual

VIDEO. Ce a rămas din Paradisul miliardarilor. Cine și-a pierdut casele din Caraibe – de la Donald Trump la Dana Patriciu, de la Remus Truică la Roman Abramovici

Insulele din Caraibe, lovite de uraganul Irma, au atras miliardarii lumii care s-au îndrăgostit de apele de smarald ale Atlanticului și plajelele cu nisip alb si fin. Arhipelagul Caraibelor include insule minuscule, undele dintre ele deținute integral de celebrități.

Mai există și aglomerări de case somptuase, cum sunt St Bart și Saint Maarten, care i-au atras, din România, pe Dinu Patriciu și pe Remus Truică, oameni care au investit zeci de milioane de dolari în proprietăți luxuriante. Potrivit unor apropiați, casele care au fost cumpărate de cei doi sunt distruse. Ele se aflau în proprietatea fostelor soții, după divorț.

Donald Trump, Roman Abramovici, Oprah Winfrey sunt câteva personalități care au suferit, la rândul lor, pagube imense. În imaginile de mai jos, Insula Saint Maarten înainte ca Irma ne năpustească asupra ei.

Uraganul Irma este clasificat cu gradul 5, maximul pe scara uraganelor, însă meteorologii spun că depășește ca intensitate tot ce a măturat vreodată Altalticul. Peste 185 km/h a avut viteza când a traversat Caraibele, acum se îndreptă spre Florida. Iată ce a lăsat în urmă – opt persoane au murit, zeci au fost rănite și proprietăți care valorau individual milioane de euro distruse.

O listă a celebrităților care aveau reședințe de vară în calea uraganului. Toți au acum casele devastate.

Donald Trump este afectat considerabil de Irma. Avea o casă de peste 20 de milioane de dolari în Saint Maarten și mai are o casă, inclusiv un complex turistic în Palm Beach, locul către care se îndreaptă neînduplecata Irma.

Castelul Palmierilor și-a numit președintele SUA, Donald Trump, casa aflată chiar pe plaja Atlanticului.

 

Trump a investit 21 milioane de dolari în casa din imagine, de pe insula St Maarten (englezii îi spun St Martin) iar pagubele pe care i le-a produs Irma sunt departe de a se fi terminat. Investițiile imobiliare care l-au făcut magnat în America înainte de a fi președinte sunt în mare pericol – cele de pe coasta Atlanticului.

Domeniul pe care îl deține în Palm Beach este și mai mare și este așezat tot pe plajă, în imediata apropiere a oceanului.

 

 

Eddie Murphy și Johnny Depp dețin fiecare câte o insulă în Caraibe.

Johnny Depp are o insulă întreagă în Bahamas, care a fost afectată de uragan

 

Charles Branson este unul dintre miliardarii top cinci ai revistei Forbes. El are o proprietate imensă pe Necker Island, unde și-a investit o mare avere. Uraganul l-a prins chiar la reședința sa din Caraibe și i-a distrus-o în întregime. A supraviețuit refugiindu-se în pivnița de vinuri și i-a rugat pe cei care văd fotografiile să nu se amuze, ci să ia în serios faptul că insula a fost rasă până la nivelul plajelor de uraganul Irma. El a povestit cum papagalii exotici și țestoasele de pe insulă s-au refugiat și ele în cramă, cu multe ore înainte ca uraganul Irma să lovească din plin.

 

 

 

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top